نصب پیچ و رولپلاک نما ساختمان
نصب پیچ و رولپلاک نما ساختمان با طناب، تراورتن و … با استفاده از طناب راپل و راپل کاران حرفه ای در تهران و کرج
در جهان امروز برای جلوگیری از شل شدگی سنگی که در نمای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد، از پیچ و رولپلاک نما ساختمان استفاده میشود. پیچ و رولپلاک نما با طناب و بدون داربست انجام میشوند و طی این فرایند سنگهای نمای ساختمان محکم و مقاوم میشوند. پیچ و رولپلاک نما علاوه بر اینکه از خطرات احتمالی پیشگیری میکند، سبب افزایش امنیت ساختمان نیز میشود. پیچ و رولپلاک نما ساختمان
در واقع رولپلاک به نوعی بست گفته میشود که آن را بر روی دیوار نصب میکنند. این بست ها معمولا از جنس پلاستیکی و مخروطی هستند. پیچ گالوانیزه بهترین نوع پیچ است و مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی دارد. برای عملکرد بهتر میتوان این پیچ ها را بر روی بتونه استفاده کرد.
رولپلاک نما یکی از روشهای پوشش دادن ساختمانها با شیب و عرض مختلف است. پیچ و رولپلاک نما نیز یک نوع رولپلاک نما است که با استفاده از پیچ و مهره ها نصب میشود.
انواع پیچ و رولپلاک نما عبارتند از:
۱. رولپلاک نمای فولادی با پیچ و مهره: در این نوع رولپلاک نما، پیچ و مهره برای نصب و اتصال قطعات فولادی به همدیگر استفاده میشود. این نوع نما معمولاً در ساختمانهای صنعتی و تجاری استفاده میشود.
۲. رولپلاک نمای آلومینیومی با پیچ و مهره: این نوع رولپلاک نما نیز با استفاده از پیچ و مهره برای نصب و اتصال قطعات آلومینیومی به همدیگر استفاده میشود. این نما معمولاً در ساختمانهای مسکونی و تجاری استفاده میشود.
۳. رولپلاک نمای کامپوزیتی با پیچ و مهره: در این نوع رولپلاک نما، پیچ و مهره برای نصب و اتصال قطعات کامپوزیتی به همدیگر استفاده میشود. این نما معمولاً در ساختمانهای مسکونی و تجاری استفاده میشود.
۴. رولپلاک نمای بتنی با پیچ و مهره: در این نوع رولپلاک نما، پیچ و مهره برای نصب و اتصال قطعات بتنی به همدیگر استفاده میشود. این نما معمولاً در ساختمانهای مسکونی و تجاری استفاده میشود.
شرکت پیچ و رولپاک نما ساختمان یک شرکت معتبر در زمینه تولید و تامین محصولات مورد نیاز صنعت ساختمانی است. برخی از ویژگیهای این شرکت عبارتند از:
شرکت های مختلفی در این زمینه مشغول فعالیت هستند و شما میتوانید از طریق شماره های درج شده با تیم مجرب ما ارتباط برقرار کنید و برای اینکه بتوانید در خصوص کار خود از طریق کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کنید بهتر است عکسی از ساختمان خود برای ما ارسال کنید.
تاریخ شروع کار با توجه به شرایط شما مشخص خواهد شد و تیم مجرب ما، در همان تاریخ مشخص شده کار را شروع خواهند کرد. این فرایند خطراتی دارد که بهتر است افراد متخصص اقدام به انجام آن بکنند تا از هر گونه خطر احتمالی جلوگیری شود. تیم مجرب ما پس از فرود آمدن بر روی سنگ ها، هرگاه با اولین نقطه خطر مواجه شوند، سریعا آن را رفع خواهند کرد.
برای اجرای پیچ و رولپلاک نما ساختمان باید در هر ۵۰ سانتی متر یک پیچ را نصب کنید. در واقع این پیچ ها سبب میشوند که وزن سنگ در هر شرایطی نگهداری شود و مقاومت آن افزایش پیدا کند.
این امر برای سنگ هایی که عرض کمتر از ۱۰ سانتی متر دارند باید ابتدا با یک دریل انجام شود. ابتدا با دریل نقطه مورد نظر را سوراخ نموده و سپس از حالت چکشی دریل برای سوراخ نمودن ملات پشت سنگ استفاده میشود.
پس از سوراخ کردن با استفاده از چکش، پیچ و رولپلاک نما جایگذاری میشود و پس از جایگذاری از طریق پیچ گوشتی، پیچ مورد نظر را سفت میکنند. این کار سبب انبساط رولپلاک میشود.
برای اینکه بتوانید سنگ نما گرانیتی را پیچ کنید، باید از مته الماسه یا یک مته باکیفیت استفاده کنید تا سنگ گرانیت ترک نخورد و از شکستگی آن جلوگیری شود.در مرحله آخر باید پیچ ها را با بتونه یا رزین مخفی کنید.
سنگ نمای بدون داربست برای آن دسته افرادی است که سنگ نمای شان شروع شده است. میتوانید با استفاده از پیچ و رولپلاک نما ساختمان بدون داربست سنگ نما را محکم کنند و در نتیجه سبب تثبیت شدن سنگ ها شوند.
امروزه با توجه به قرارگیری در کنار خیابان و تراکم سازه ها محکم سازی سنگ حائز اهمیت است، چرا که سقوط این سنگ ها میتواند سبب بروز حوادث جبران نشدنی شود. نمای خوب در واقع به نمایی گفته میشود که ماندگاری و استحکام کافی را دارا باشد و علاوه بر آن تهدیدی برای سلامت دیگران محسوب نشود.
یکی از ضروریات نگهداری ساختمان مقاوم سازی سنگ نما ساختمان است. پیچ و رولپلاک نما ساختمان بدون داربست یکی از روش های مقاومسازی نمای ساختمان است و در این روش از داربست استفاده نخواهد شد. برای اجرای این روش به جای داربست از طناب استفاده میشود.
تیم مجرب و تخصصی ما مجری پیچ و رولپلاک نما ساختمان هستند و این فرایند را به صورت تخصصی انجام میدهند. این خدمات در تهران نیز به شما عزیزان ارائه داده میشود. مجری پیچ و رولپلاک نما ساختمان در تهران باید واجد شرایط زیر باشد:
پیچ و رولپلاک نما ساختمان به صورت عددی و تکی قیمت گذاری میشوند. تعیین مقاوم سازی نما در این فرایند به عوامل متفاوتی بستگی دارد. نوع طرح نما، ارتفاع ساختمان مورد نظر، جنس سنگ، ابعاد سنگ و ضخامت سنگ از جمله عواملی است که بر روی قیمت تمام شده این فرایند تاثیر گذار هستند.
ساختمان هایی که کمتر از ۴ طبقه دارند معمولا پیچ و رولپلاک نما ساختمان به صورت چکی انجام میشود و باز هم این پروسه با توجه به نوع ساختمان متفاوت است. یکی دیگر از مواردی که میتواند بر روی قیمت پیچ و رولپلاک نما ساختمان تاثیر گذار باشد نوع پیچ است.
نصب پیچ و رولپلاک برای نما ساختمان یکی از مراحل اصلی در ساخت و ساز و طراحی ساختمان است. در اینجا چند مرحله برای نصب پیچ و رولپلاک بیان میشود:
در پایان باید بگوییم، پیچ و رولپلاک نما ساختمان با وجود ویژگی های بیشماری که دارد بسیار به صرفه است و با وجود این روش دیگر نیازی به استفاده از روش های سنتی نخواهد بود.در واقع این روش به دلیل عدم استفاده از داربست پرطرفدارترین روش مقاوم سازی محسوب میشود و قیمت بسیار به صرفه ای دارد. شما نیز میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده با کارشناسان ما تماس بگیرید.
پیچ رولپلاک نما برای نماهایی که جنس آن از سرامیک و یا سنگ باشد تفاوت دارد.
روشهای پیچ و رولپلاک نما:
روش متفاوت در پیچ رولپلاک سرامیک نما اینست که بر عکس سنگ باید از واشر در درز سرامیک استفاده کرد,زیرا تنش های غیر اصولی و سوراخکاری در وسط سرامیک باعث ترک خوردن و شکستن سرامیک نما میشود.
برای پیچ رولپلاک سنگ نمای ساختمان فرق نمیکند جنس آن سنگ تراورتن باشد و یا گرانیت,معمولا این سنگها با دریل مخصوص هیلتی سوراخکاری میشوند.
سنگ گرانیت بدلیل سفت بودن جنس آن و مقاومت بالای آن باید حتما با دریل هیلتی سوراخکاری شود,زیرا این نوع سنگ با دریل معمولی سوراخکاری نمیشود.
اما در بحث پیچ کردن سنگ نمای تراورتن روش دریل کاری کمی فرق دارد.
سنگ تراورتن با عرض ۴۰ در نما کار میشود که سوراخ کردن این نوع سنگ با این عرض براحتی با دریل هیلتی انجام میشود و آسیبی به سنگ وارد نمیشود.
اما در طراحی بیشتر نماها سنگ های باریک کار میشود که به آن نمای رومی گفته میشود.
سنگهای با عرض زیر ۱۵ سانت را ابزار نما مینامند,که روش سوراخکاری آن حتما باید با دریل معمولی که دریل سه نظام نام دارد و آسیبی به سنگ وارد نمیکند انجام شود.
دریل معمولی قابلیت سوراخکاری سنگهای با عرض کم را دارد بدین صورت که سرعت و چرخش بالایی دارد اما ضربه و چکش ضعیف و به این خاطر است که آسیبی به سنگهای باریک نمیرساند.
اما دریل هیلتی کوچک معمولا برای انواع سنگ بکار میرود,زیرا این نوع دریل خاصیت سوراخکاری در کمترین زمان را دارد.
بعد از تمامی مراحل سوراخکاری سنگ پیچهای کارگذاری شده در نما بوسیله دریل پیچبند برقی و یا شارژی بسته و محکم میشود.
فنی بودن فرد پیچ و رولپلاک کار سنگ در اینجا مشخص میشود که از چه نوع دریلی برای چه سنگی استفاده میکند و آیا دریلی که در سوراخکاری سنگ نما و تثبیت سنگ نما بکار میگیرد آسیبی به سنگ وارد میکند و یا نه؟
اینکه مارک دریل چه باشد فرق نمیکند و در بحث پیچ کاری سنگ نمای ساختمان باید از ۳ عدد دلر برای سوراخ کاری سنگ نما و پیچ بستن استفاده کرد.
دریل اول که به هیلتی معروف است برای سوراخ کردن سنگی به کار میرود که از مقاومت بالایی برخوردار است و براحتی با دریل های معمولی سوراخ نمیشوند و همچنین برای سوراخکاری سنگهای با عرض ۱۵ سانت به بالا به کار میروند.
دریل نوع دوم دریل بدون چکش میباشد که به آن دریل سه نظام و یا دریل معمولی هم میگویند و حتما باید فرد راپلکار در هنگام خدمات دهی پیچ و رولپلاک نما آن را به همراه داشته باشد, زیرا در هنگامی که سنگ خیلی شل باشد و یا در معرض افتادن باشد و یا عرض آن کم باشد باید با این دریل سوراخکاری سنگ انجام شود.
مزیت این نوع دریل اینست که حتی سنگهای با عرض کم هم قابل سوراخکاری و پیچ شدن هستند چون این نوع دریل از چکش ضعیفتری نسبت به هیلتی برخوردار است ولی زور بیشتری پشت آن باید وارد شود.
دریل نوع سوم دریل پیچ بند میباشد که بعد از اتمام سوراخکاری و جایگذاری پیچها بوسیله آن پیچها بسته میشوند ,گاهی اوقات از پیچ بند شارژی میتوان استفاده کرد و گاهی اوقات هم از پیچبندهای معمولی برای بستن و سفت کردن پیچ میشود استفاده کرد.